Menús i bones pràctiques

Recull dels menús i les bones pràctiques del taller de cuina

viernes, 26 de marzo de 2010

Que bé, una bona verdureta …


Estem gairebé a la recta final del curs, pararem els dies de Setmana Santa i només ens restarà una classe.

Avui he anat una mica abans al curs i ... sorpresa ! ja tenia la canalla esperant a la porta, quina canalla més maca, estic ben contenta.

Avui ens toca verdura, pollastre i flam. Ens hem posat a tallar la mongeta, pelar patates i a preparar el pollastre.

Com que no hi havia tanta feina com els altres dies, hem tingut temps per parlar de les nostres coses. Hem parlat una mica de la vida personal de cadascú, de les seves inquietuds. Crec que amb nosaltres tenen una mica més de llibertat per parlar perquè ens veuen com les seves iaies.

Com que n’hi ha uns quants que són de països de fora, hem pensat que pel darrer dia del curs estaria bé que ens fessin ells algun plat típic de Colòmbia o del Perú, i així ho farem. Intergeneracionalitat mesclada amb interculturalitat culinària, que us sembla?.

Els hi comentava també que ells de supervivència, pel que fa a la cuina, ja en saben, i m’han respost que nosaltres els estem ensenyant a guanyar qualitat de vida. Realment és una experiència molt enriquidora.

Montse

No hay comentarios:

Publicar un comentario