Menús i bones pràctiques

Recull dels menús i les bones pràctiques del taller de cuina

miércoles, 24 de marzo de 2010

I començarem a fer les llentilles...


Ja som al cinquè dia de curs, i avui ens toca llentilles, conill i tronc de nata, vulgarment anomenat « braç de gitano ».

Arriben la canalla i som-hi, tots a treballar. No perden els anells aquesta colla, realment són molt col·laboradors.

Els expliquem una mica les variacions que poden tenir els plats que cuinarem avui, les múltiples formes de coure les llentilles i el conill, encara que ho farem d’una manera simple i concreta, que és en el que es basa el curs. De moment, totes les receptes que tenim preparades són d’un nivell mig – baix.

També els expliquem que els ous de supermercat, per dir-ho d’alguna manera, són força bons, però si tenen la possibilitat de comprar-ne de casa, més que millor, el color que dóna als plats, sobretot a la rebosteria, és excel·lent.

Farem servir nata sense muntar pel tronc, i pel meu gust, la nata de la Cooperativa del Cadí és la millor que hi ha, som uns privilegiats.

Els nois i noies estan molt contents amb el curs i ens comenten que en volen fer un altre a un nivell més elevat, ja ho veurem ... per nosaltres és molt més dur que per ells.

Montse

1 comentario:

  1. ohhhhhhhhhhhhhhhhhh braç de gitano amb nata del cadíiiiiiiiiiiiii.
    el pròxim dia penseu en mi sóc l'Ester d'Òmnia.
    Felicitar a les cuineres i a la resta de cuiners, aquest taller és tot un èxit.

    ResponderEliminar