Ja som al cinquè dia de curs, i avui ens toca llentilles, conill i tronc de nata, vulgarment anomenat « braç de gitano ».
Arriben la canalla i som-hi, tots a treballar. No perden els anells aquesta colla, realment són molt col·laboradors.
Els expliquem una mica les variacions que poden tenir els plats que cuinarem avui, les múltiples formes de coure les llentilles i el conill, encara que ho farem d’una manera simple i concreta, que és en el que es basa el curs. De moment, totes les receptes que tenim preparades són d’un nivell mig – baix.
També els expliquem que els ous de supermercat, per dir-ho d’alguna manera, són força bons, però si tenen la possibilitat de comprar-ne de casa, més que millor, el color que dóna als plats, sobretot a la rebosteria, és excel·lent.
Farem servir nata sense muntar pel tronc, i pel meu gust, la nata de
Els nois i noies estan molt contents amb el curs i ens comenten que en volen fer un altre a un nivell més elevat, ja ho veurem ... per nosaltres és molt més dur que per ells.
Montse
ohhhhhhhhhhhhhhhhhh braç de gitano amb nata del cadíiiiiiiiiiiiii.
ResponderEliminarel pròxim dia penseu en mi sóc l'Ester d'Òmnia.
Felicitar a les cuineres i a la resta de cuiners, aquest taller és tot un èxit.