Menús i bones pràctiques

Recull dels menús i les bones pràctiques del taller de cuina

viernes, 19 de marzo de 2010

I avui toca fer brou…


Avui hem anat una mica abans a preparar les coses pel brou, ja que vam creure amb la Victòria que seria bo anar-hi un quart d’hora abans per posar l’olla a bullir. La nostra sorpresa ha estat molt agradable quan ja ens esperava un alumne a la porta, el Pau.
I ens hem posat mans a la feina. El Pau ha pelat totes les verdures i la veritat és que ens ha ajudat força. La resta han arribat molt puntuals i amb moltes ganes de treballar. L’Adrià ha arribat una mica més tard perquè tenia un examen, però s’ha posat a fregar els estris fins que han estat tots nets. M’agrada molt el que fa l’Adrià, s’apunta en una llibreta totes les receptes i l’endemà ho cuina tot, m’agrada.
Hem tingut visites avui, primer dos professors del col•legi Pau Claris, i després la Regidora de la Gent Gran, la Teresa Casassas amb el seu nen. Ens ha fet molta il•lusió.
He de dir però, que un parell de persones que treballen a l’escola també han tret el cap, de la bona olor que feia tot el que cuinàvem.
Hem pensat no barrejar la carn del brou amb la sopa no fos que a algú no l’hi agradés, però ells ens ho han demanat i han separat al carn dels ossos i l’han tallada petiteta per barrejar, no saben res !
Ens hauria agradat disposar d’una mica més de temps per fer bullir més estona el brou, però al final ha quedat força bo.
Montse

No hay comentarios:

Publicar un comentario