Menús i bones pràctiques

Recull dels menús i les bones pràctiques del taller de cuina

miércoles, 17 de marzo de 2010

Ja passem pel tercer dia …


Avui ha estat el tercer dia del taller de cuina i el segon dia que hem cuinat amb els alumnes.
La meva primera valoració és molt positiva, la canalla és molt participativa, i això que teníem por que vinguessin el primer dia i ... però gairebé han vingut tots, menys la Raquel que estava malalta i un parell més, que per tema d’horaris no poden assistir cada dia.
Avui ens ha tocat verdura picada, peix a la “papillotte” i crema de iogurt.
La Victòria ha portat de casa seva uns bitxos boníssims per acompanyar la verdura.
Els nens s’ho han cuinat tot, amb molta implicació i moltes ganes d’aprendre. Les verdures han quedat una mica al “dente” ....
Els hem explicat també que la verdura es pot acompanyar amb altres coses que no són la rosta, com arengada, sardines de llauna, botifarra negra, bitxos ...
Estem molt contentes amb aquests alumnes tan aplicats.
Després ens ho hem menjat, asseguts tots a taula, un moment realment agradable.
Montse

No hay comentarios:

Publicar un comentario