Menús i bones pràctiques

Recull dels menús i les bones pràctiques del taller de cuina

martes, 16 de marzo de 2010

La Victòria comenta...


"Primer dia d'elaborar el menú... Un cop fetes les presentacions, és qüestió de fer el sofregit. S'involucren tot seguit els alumnes, tallant els alls, la ceba, el pebrot, uns trien i renten l'enciam per l'amanida, els altres baten els ous i preparen el pa ratllat per arrebossar el llom que tot seguit fregiran. L'olla ja és al foc amb l'aigua, quan arrenqui el bull hi tiraran els espaguetis, un raig d'oli, sal i ho remenaran...
Anècdota: es presenta el fet per part dels alumnes de voler saber si ja estan els espaguetis al punt. Agafem un espagueti i el tirem contra les rajoles de la cuina. Si aquest s'enganxa significa que la pasta ja està feta.
Per altra banda, volem fer escòrrer els espaguetis, el colador és petit, no pot amb tots i alguns cauen pel forat de l'aigüera...
Ah! Ens descuidem la mantega!!
Sopem tots junts el que hem cuinat, renten els plats i les olles. Ja tenim la cuina ben neta. Fins dimarts!!!"

No hay comentarios:

Publicar un comentario