Menús i bones pràctiques

Recull dels menús i les bones pràctiques del taller de cuina

martes, 23 de marzo de 2010

3er dia cuinant....


18 de març de 2010
Hem arribat a l'Equador del curs de cuina i sembla que ens en sortim força bé. Avui hem començat sense els aprenents ja que el brou requereix com a mínim dues hores d'ebullició. Quan han arribat, després d'explicar-los els ingredients, tant la part de les carns com la de les verdures, alguns han començat a amassar la carn picada, els ous, el pa, l'all, el julivert, la sal i el pebre per elaborar les mandonguilles. Uns altres han preparat el sofregit tot afegint-hi els pèsols. Per una altra banda, han preparat les pomes, que es convertirien en les postres, per posar-les al forn.
Un dels implicats en el curset ha tingut una bona pensada: destriar la carn que havia servit per fer el brou en una safata, per tal d'afegir-la després a la sopa.
Victòria

No hay comentarios:

Publicar un comentario