Menús i bones pràctiques

Recull dels menús i les bones pràctiques del taller de cuina

jueves, 1 de abril de 2010

arribant al final...


Tinc de començar demanant disculpes... He arribat tard i tots els alumnes i la Montse ja s'afanyaven preparant la verdura. Hem fet votacions sobre com l'amaniríem... Primer els hem explicat diferents opcions i s'ha arribat a l'entesa que amb els ous i una mica d'all ens podíem permetre fer maionesa. Un dels nois solament s'hi ha posat oli i vinagre.
Per altra banda, hem suflimat el pollastre amb alcohol, l'hem rentat i salpebrat, hi hem posat alls, llorer, ceba i cap al forn.
Els flams ja els vam fer dimarts perquè així avui els hem pogut desmotllar fàcilment amb l'ajuda d'un ganivet.
Tot sopant, una de les noies ens ha comentat que sabia fer un pastís.. una altra vegada hem demanat consens i hem aconseguit un si unànime. La Montse i jo comprarem lo necessari perquè tingui l'oportunitat de sorpendre'ns.
Com que tindrem dues postres, dimarts vinent no farem l'amanida que tením prevista fer.
"Què caram"!!! és l'últim dia té que ser a més de bona, agradable. Fins el dia 6!!
Victòria "la abuelita" :-)

No hay comentarios:

Publicar un comentario