Menús i bones pràctiques

Recull dels menús i les bones pràctiques del taller de cuina

domingo, 4 de septiembre de 2011

Èxit del curs sobre cuina ràpida i saludable, que dobla les inscripcions previstes

Cuiners jubilats ensenyen a fer receptes ràpides i sanes

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell va lliurar els diplomes de la segona edició del curs de cuina rápida i saludable, titulat Què us sembla si cuinem?. L’activitat va consistir a ensenyar els joves a fer receptes fàcils i sanes, a càrrec de dos cuiners professionals jubilats: Juani Menduiña i Julio Moreno, actualment membres de la junta directiva de l’Esplai de la Gent Gran.

Enguany el curs ha constatat el major interès de la gent per cuinar i alimentar-se bé, ja que el nombre d’inscrits ha doblat les places previstes inicialment, cosa que des del consistori es considera tot un èxit.

A l’acte de lliurament hi van assistir l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, i els regidors d’Ensenyament, Jordi Martin, i de Gent Gran, Montse Bonet. La proposta té el suport del Pla Educatiu d'entorn (PEE), la Regidoria de la Gent Gran i l'Esplai de l’Obra Social ‘la Caixa’.

Les sessions van ser per a majors de 16 anys i es van desenvolupar a la cuina de l’Institut Joan Brudieu. Amb l'organització d'aquest curs, l'Ajuntament urgellenc vol promoure activitats intergeneracionals, on dues persones grans i experimentades en cuina casolana transmeten als joves urgellencs receptes culinàries bàsiques per a portar una dieta equilibrada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario